Perbaharui Insurans Auto
360° Insurance Coverage
Malaysia Leading Online Insurance Portal
Rakan Kongsi Kami

Kami menjadikan insurans mudah untuk dibandingkan, disesuaikan dan dibeli secara atas talian

  • AXA Insurance
  • Kurnia Insurance
  • RHB Insurance
  • Etiqa Insurance
  • Zurich Insurance
  • AXA Insurance
  • Kurnia Insurance
  • RHB Insurance
  • Etiqa Insurance
  • Zurich Insurance
Our Customers
Dipaparkan Pada
financeh
Rakan-rakan anda pasti akan mengucapkan terima kasih
setelah mereka mengenali Fincrew

Hubungi kami di whatsapp:

+6018 228 8606

Perbaharui Insurans Secara Online Di Malaysia Melalui FinCrew

Rakyat Malaysia kini berpeluang untuk memperbaharui serta membeli insurans secara online. Bidang insurans dijangka akan terus berkembang untuk tahun-tahun berikutnya. Walaupun syarikat-syarikat insurans ini mempunyai beberapa pilihan polisi insurans, mereka terbatas dalam memberikan akese terhadap pilihan polisi insurans ini. Dengan menyediakan perkhidmatan insurans secara atas talian, Fincrew menjadi platform yang membolehkan pelanggan memperbaharui dan membeli insurans secara online. Dengan platform ini, pemandu mempunyai lebih banyak pilihan terhadap penyedia insurans dari segi sebut harga polisi terbaik, fleksebiliti insurans yang lebih baik, membeli insurans dengan lebih cepat, mengelakkan penggunaan orang tengah dan banyak lagi.

Pelanggan bakal mendapat ‘end-to-end service’ ketika berurusan dengan insurans pilihan mereka secara online di Fincrew. Perkhidmatan ini tidak terhad kepada pembaharuan cukai jalan, insurans kereta, insurans motosikal dan pelindungan tambahan yang lain. Penanggung insurans juga mempunyai beberapa pelan dan polisi yang bermanfaat untuk pemegang polisi. Semuanya dapat dilakukan dengan mudah dan dengan hanya satu klik. Penanggung insurans boleh memilih dari kumpulan penyedia insurans utama kami. Beberapa penyedia insurans yang berada di dalam platform ini termasuk (tetapi tidak terhad kepada) insurans kereta Etiqa, insurans kereta RHB, insurans kereta Kurnia, insurans kereta Zurich, insurans kereta AXA dan banyak lagi.

Pelanggan insurans yang ingin memperbaharui polisi insurans kenderaan, boleh melakukannya secara atas talian. Ini boleh membolehkan pelindungan (pelan insurans) untuk pembelian insurans baru dan juga insurans lama. Apa yang perlu dilakukan adalah memasukkan maklumat yang diperlukan untuk seperti nombor IC, poskod dan nombor pendaftaran kenderaan. Kemudian, anda boleh memilih sebut harga dari pelbagai penyedia. Khidmat memberikan sebut harga insurans kepada anda adalah perkhidmatan percuma yang disediakan oleh Fincrew. Setelah memilih dan mengkaji pelindungan yang diberikan, anda kemudian diberikan pilihan untuk membuat pembayaran secara online.

X   Close