RHB Insurance Melalui Fincrew

Perbaharui Insurans Auto
Perbaharui
RHB Insurance RHB Insurance
with fincrew

Untuk semua pemandu Insurans RHB yang telah diinsuranskan, kini anda boleh meiliki lebih banyak pilihan apabila memperbaharui insurans kereta anda. Dapatkan sebut harga tambahan daripada 6 syarikat insurans lain, bandingkan dan perbaharui insurans kereta anda dengan penjimatan tambahan. Semuanya dalam masa 5 minit.

Dapatkan Sebut Harga
Insurans RHB Melalui Fincrew

RHB Gneral Insurance telah menjadi sebahagian daripada warga insurans Malaysia sejak penubuhannya secara rasmi pada 7 Mac 1978. Pada masa itu mereka telah memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan mereka. Hubungan kukuh RHB Insurance Berhad diperingkat tempatan menjadikan mereka kuasa sebenar untuk bersaing. Mereka dengan bijak boleh menentukan pelbagai jenis keperluan bakal pelanggan dan membimbing mereka untuk mendapatkan pakej terbaik bagi memenuhi keperluan mereka. Pendekatan mereka dalam memberi respon aduan adalah pantas, dan mereka bersedia memberikan anda sebarang pautan atau maklumat yang diperlukan untuk membuat keputusan yang lebih baik dengan polisi insurans anda. Berdedikasi terhadap perniagaan memastikan setiap pihak yang diinsuranskan bersama mereka boleh berbangga dengan perlindungan kewangan yang tidak mudah, mereka memperkasakan anda untuk melakukan lebih lagi dan menikmati hidup anda sepenuhnya. Situasi yang tidak terjangka mempunyai cara untuk mengganggu rancangan anda. Insurans Takaful RHB wujud untuk memastikan bahawa gangguan ini hanya mempunyai kesan minima sekiranya anda untuk anda tanggung. Dengan lebih 1,500 ejen sah yang boleh anda hubungi di seluruh negara, perkhidmatan online RHB Insurance juga tersedia untuk anda gunakan bagi memperbaharui atau membeli perlindungan baru. Setelah membaca dan memahami maklumat yang terkandung dalam laman web, anda boleh mendapatkan jawapan untuk setiap pertanyaan dengan mudah dan tepat.


Produk Insurans Am RHB

Disenaraikan di bawah ialah produk utama RHB yang boleh anda manfaatkan dan beberapa faedah menggunakan perkhidmatan ini. Juga diingatkan bahawa walaupun anda mengakui bahawa saya telah membaca dan memahami polisi insurans, ini hanyalah sekadar pengesahan. Anda boleh berhenti memohon dan memberikan persetujuan anda di laman web RHB pada bila-bila masa.


Perlindungan Motor Komprehensif

Untuk meningkatkan kemudahan anda dan memastikan anda tidak perlu pergi jauh untuk mendapatkan kualiti, anda boleh memanfaatkan perlindungan insurans kereta ini dari keselesaan rumah rumah anda. Laman web semasa dan kedudukan RHB mendedahkan mengapa ulasan insurans RHB di internet berada pada tahap yang tinggi sepanjang masa. Antara beberapa daripada banyak faedah polisi ini termasuk perlindungan untuk kereta yang hilang atau rosak, perkhidmatan bantuan kecemasan auto sepanjang masa, lebih daripada 700 bengkel bersedia untuk mengendalikan pembaikan anda dan bantuan kerosakan pantas.


Perlindungan Perjalanan

RHB Insurance Berhad juga menawarkan banyak perkhidmatan lain yang memastikan anda dilindungi semasa pergi ke mana-mana sahaja di dunia. Dengan polisi perjalanan ini, anda mendapat bantuan perjalanan antarabangsa 24 jam dalam bahasa pilihan anda, lengkap dengan pemindahan perubatan, dan keistimewaan penghantaran pulang, indemniti kad kredit dan pelbagai faedah penjagaan rumah. Dengan alat ini, anda boleh pergi ke mana-mana sahaja, sama ada dalam atau luar negara dengan jaminan sepenuhnya bahawa anda akan dilindungi daripada pelbagai kemungkinan. RHB Insurance Berhad


Perlindungan Perubatan

Ia merupakan polisi yang ingin anda miliki sekiranya di masukkan ke hospital atau pembedahan. Ia memberi anda kemudahan kemasukan ke hospital tanpa tunai, had seumur hidup dan tahunan keseluruhan yang lebih tinggi, dan rawatan perubatan sepanjang hayat. Ia tidak berakhir di situ. Dengan MediSupreme, anda juga boleh mendapatkan ciri naik taraf tanpa 'underwriting' dan tidak dikenakan sebarang bayaran bersama pada bil perubatan anda.

Akhir sekali, anda mampu memperluaskan rangkaian perlindungan anda. Anda boleh memanfaatkan sebarang pilihan yang boleh ditolak, yang merupakan cara terbaik untuk menjimatkan wang tanpa meletakkan diri anda dalam sebarang risiko. Tahap kebebasan yang anda perolehi dengan pakej Insurans RHB bermakna anda menyesuaikan hampir mana-mana polisi untuk memenuhi keperluan anda.

Promosi Semasa RHB Insurance
Dapatkan Sebut Harga Sekarang
Insurance Providers lain dalam Fincrew
  • Smart Warranty Malaysia Logo
  • Kurnia Insurance
  • Etiqa Insurance
  • Zurich Takaful
  • Zurich Insurance
X   Close
EN BM 中文
Close
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Join Fincrew Mailing List