Lonpac Insurance Melalui Fincrew

Perbaharui Insurans Auto
Perbaharui
Lonpac Insurance Lonpac Insurance
with fincrew

Untuk semua pemandu Insurans Lonpac yang telah diinsuranskan, kini anda boleh meiliki lebih banyak pilihan apabila memperbaharui insurans kereta anda. Dapatkan sebut harga tambahan daripada 6 syarikat insurans lain, bandingkan dan perbaharui insurans kereta anda dengan penjimatan tambahan. Semuanya dalam masa 5 minit.

Dapatkan Sebut Harga
Lonpac Insurance Melalui Fincrew

Lonpac Insurance Berhad adalah salah satu penyedia insurans tertua dan pailing dihormati di Malaysia hari ini. Sebagai anak syarikat milik penuh LPI Capital Bhd pemerbadanan rasmi Lonpac di negara ini adalah pada 12 julai 1994. Kini Lonpac Insurance Bdh mempunyai salah satu platform online yang paling mantap dalam jawatankuasa insurans sementara masih memenuhi keperluan rakyat Malaysia melalui 21 cawangan pejabat fizikal yang berbeza di seleuruh negara. Mereka juga mempunyai sebuah pejabat di Singapura untuk memastikan anda mendapat perkhidmatan terbaik walaupun anda tidak berada di dalam negara. Kerja cemerlang yang mereka lakukan tidak disedari oleh rakyat Malaysia dan perlbagai badan korporat serta kawal selia. Sebagai tambahan kepada lambakan ulasan positif bagi produk inusrans Lonpas (LPI) yang diberikan oleh pelanggan, badan koprorat yang berbeza telah memberikan penghargaan kepada mereka atas prestasi hebat tersebut. eberapa anugerah terbaru mereka termasuklah Anugerah Kad Skor Tadbir Urus Korporat ASEAN 2019, PLC Kelas Aset ASEAN (Malaysia) oleh The ASEAN Capital Markets Forum, The BrandLaureate The World's First Best Brand e-Branding Award 2020 untuk Jenama Paling Bernilai dalam Insurans Am oleh Yayasan Jenama Dunia.


Produk Insurans Lonpac

Beberapa polisi yang telah memperoleh LPI ulasan insurans yang positif daripada setiap pihak yang pernah diinsuranskan:


Insurans Kemalangan Diri Lonpac

Lonpac Insurance Berhad menawarkan dua pakej menarik dalam bidang ini. Ini termasuk pakej Pelindung Selamat dan Pembantu Rumah. Dengan adanya polisi insurans ini,, anda boleh mendapat banyak faedah daripada perbelanjaan peubatan dan rawatan tradisional kepada perlindungan perbelanjaan hospital dan pembedahan.


Insurans Motor Lonpac

Lonpac Insurance Bhd juga menawarkan rangkaian luas polisi perlindungan insurans kereta. Ini termasuk Insurans Motosikal, Keselamatan Kereta Persendirian-Komprehensif dan terakhir, Keselamatan Kereta Persendirian- Pihak Ketiga, Kebakaran dan Kecurian. Memanfaatkan salah satu daripada pakej ini memberikan anda satu ukuran keselesaan dan keselamatan kerana syarikat insurans ini akan bersama anda dengan setiap langkah.


Insurans Kesihatan Lonpac

Kesihatan kekal sebagai bahagian penting bagi kehidupan yang baik, dan membuat keputusan yang tepat menggunakan kad perubatan yang anda pilih boleh memberi kesan yang ketara kepada kewangan anda. Untuk memudahkan pilihan anda, Syarikat Insurans Lonpac menawarkan anda empat pakej polisi kesihatan yang berbeza. MediSecure Booster, MediSecure Plus 2015, MediSecure Centurial dan Secure Cancer Care. Setiap pakej ini dioptimunkan untuk memberikan anda perhatian perubatan segera pada setiap masa.


Insurans Perjalanan Lonpac

Bagi mereka yang perlu mengambil kira perjalanan sebagai sebahagian daripada rutin mereka, LPI juga menawarkan polisi pengurusan risiko peringkat teratas yang boleh anda manfaatkan untuk memberikan diri anda jaringan keselamatan yang sempurna. Tidak kira ke mana anda pergi, Travel Secure memastikan anda selamat dan bersedia untuk pulih daripada halangan yang tidak diduga.


Insurans Rumah Lonpac

Banyak juga ulasan insurans yang menunjukkan bahawa anda boleh mempercayai Lonpac untuk jaminan rumah anda juga dari segi kewangan. Sama ada anda memanfaatkan pakej Pemilik Rumah/Kandungan Rumah atau Home Secure Plus, anda meletakkan harta anda ditempat yang paling selamat. Faedah bagi perlindungan ini merangkumi peningkatan liabiliti kepada orang awam kepada penenggelaman dan juga tanah runtuh.

Promosi Semasa Lonpac Insurance
Dapatkan Sebut Harga Sekarang
Insurance Providers lain dalam Fincrew
  • Smart Warranty Malaysia Logo
  • Kurnia Insurance
  • Etiqa Insurance
  • Zurich Takaful
  • Zurich Insurance
X   Close
EN BM 中文
Close
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Join Fincrew Mailing List