Berjaya Sompo Insurance Via Fincrew

Perbaharui Insurans Auto
Perbaharui
Berjaya Sompo Berjaya Sompo
with fincrew

Kerosakan akibat kemalangan atau kebakaran bukanlah sesuatu yang oleh dirancang oleh seseorang. Tetapi dalam kejadian seperti kerosakan atau kehilangan, perkara paling penting adalah terdahulu memastikan semua pihak yang terlibat berada dalam keadaan sihat sekurang-kurangnya dari segi fizikal dan perubatan.
Setelah selesai, semua orang boleh kembali menangani kerosakan yang berlaku diakibatkan kemalangan itu. Mempunyai polisi insurans yang melindungi segala-galanya boleh memberikan perbezaan antara berlalu pergi tanpa menjejaskan apa-apa atau anda perlu membelanjakan apa yang ada dalam akaun anda untuk menampung semua pembaikan dan liabiliti undang-undang yang mungkin berlaku.

Dapatkan Sebut Harga

Mendapatkan Perlindungan Insurans Motor Maksimum di Malaysia

Berjaya Sompo Insurance Berhad adalah veteran yang berpengalaman dalam bidang melindungi liabiliti kepada Pihak Ketiga serta kerosakan kenderaan peribadi. Segala-galanya daripada perlindungan utama Pihak Ketiga kepada polisi insurans Komprehensif Kereta Persendirian yang eksklusif dipacu untuk memastikan setiap pemilik kenderaan boleh memandu di jalan raya tanpa rasa takut atau bimbang. Insurans kereta Berjaya Sompo ialah polisi komprehensif yang boleh diubah suai oleh setiap pemilik supaya sepadan dengan bajet mereka. Namun, sama ada ia kecurian kenderaan atau menguruskan kesan akibat kerosakan disebabkan kemalangan jalan raya atau pokok tumbang, insurans motor ini sentiasa ada untuk memastikan anda dapat menyimpan apa yang perlu anda bayar dari poket anda pada tahap yang paling minimum.


Beberapa Pakej Insurans Kereta Berjaya Sompo

Beberapa ciri produk yang telah memastikan Berjaya Insurance mendapat reputasi hebat yang mereka miliki di negara ini hari ini untuk insurans motor dan perlindungan kenderaan ialah:

 • Sompo MotorSafe
 • Sompo MotorNow
 • Sompo Motor
 • Private Motor.
 • Auto Plus P.A.
 • Rakan Auto.
 • Easy Rider P.A.

Sentiasa ada sesuatu untuk semua orang di sini, daripada produk yang bagus untuk membantu anda memperbaiki bampar atau bonet yang rosak kepada apa sahaja yang boleh berlaku, sekiranya kejadian seperti kecederaan diri atau kemalangan berlaku. Di sebalik rangkaian produk yang luas yang melindungi anda untuk kerosakan akibat kemalangan, kecurian atau pampasan sekiranya anda menghadapi liabiliti undang-undang. Anda juga boleh memilih daripada senarai luas pakej tambahan yang membantu melindungi anda dan kereta kesayangan anda dalam kepompong keselamatan kewangan. Selain daripada mendapat diskaun tuntutan yang besar, anda juga boleh menikmati faedah seperti tunda tanpa had, liabiliti undang-undang dan kepada penumpang, untuk perlindungan kemalangan peribadi.


Kenapa Percaya Kepada Berjaya Sompo Insurance Berhad

Penanggung insurans berpengalaman lebih memahami landskap insurans kereta yang sentiasa berubah. Oleh sebab itu mereka sentiasa bersedia untuk melindungi anda dan kenderaan anda sama ada di atas atau di luar jalan. Jadi, sama ada ia mendapatkan polisi baharu atau memperbaharui insurans kereta, syarikat ini sentiasa ada untuk melindungi kewangan anda sepanjang masa! Lihat lebih lagi mengenai tawaran mereka di sini.

Promosi Semasa Berjaya Sompo
Free Gift Campaign
Dapatkan Sebut Harga Sekarang
Insurance Providers lain dalam Fincrew
 • Smart Warranty Malaysia Logo
 • AXA Insurance
 • Kurnia Insurance
 • RHB Insurance
 • Etiqa Insurance
 • Zurich Insurance
X   Close
EN BM 中文
Close
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Join Fincrew Mailing List