Etiqa Insurance Melalui Fincrew

Perbaharui Insurans Auto
Perbaharui
Etiqa Insurance Etiqa Insurance
with fincrew

Untuk semua pemandu Insurans Etiqa yang telah diinsuranskan, kini anda boleh meiliki lebih banyak pilihan apabila memperbaharui insurans kereta anda. Dapatkan sebut harga tambahan daripada 6 syarikat insurans lain, bandingkan dan perbaharui insurans kereta anda dengan penjimatan tambahan. Semuanya dalam masa 5 minit.

Dapatkan Sebut Harga
Etiqa Insurance Melalui Fincrew

Syarikat insurans bertaraf tinggi ini telah menjalankan perniagaan dengan membantu rakyat Malaysia merasa selamat dan terjamin. Etiqa Insurans adalah milik syarikat induk, Kumpulan Maybank. Kaya dengan produk dan perkhidmatan yang anda boleh dapatkan dengan Etiqa Insurance secara online menjadikannya kegemaran ramai orang. Etiqa Takaful Insurance mempunyai beribu-ribu pekerja dan boleh memberikan anda tahap risiko perlindungan liabiliti yang tidak akan anda dapati dengan mudah dengan penyedia lain di Malaysia. Keupayaan syarikat ini untuk membekalkan perkhidmatan seperti kenderaan tanpa tandingan dan liabiliti-aset terbukti dengan pelbagai ulasan positif dalam Etiqa Insurance Online. Penyedia insurans ini menunjukkan ia berada ditahap berbeza dengan syarikat insurans lain di Malaysia dan di seluruh dunia, dan ia mempunyai penghargaan untuk membuktikannya! Pada tahun 2018, Etqa Takaful Insurance (General) telah dicalonkan dan memenangi Anugerah Institusi Takaful Islam Terbaik pada majlis Anugerah Kewangan Islam Asset Triple A. Ia memenangi Syarikat Takaful Terbaik Malaysia di acara Anugerah Takaful Antarabangsa yang dianjurkan di London. Etiqa menerima satu lagi anugerah dalam kumpulan yang sangat kompetitif dan akhirnya dinamakan Syarikat Insurans Terbaik Malaysia untuk Penyelenggaraan Am di Hong Kong. Ini adalah sebahagian daripada banyak kejayaan yang diiktiraf oleh syarikat insurans ini kebelakangan ini. Dengan Etiqa Insurance, anda boleh mendapatkan pelbagai simpanan kewangan, pelaburan kesihatan, pendidikan, komersial, dan perubatan berkumpulan untuk penjawat awam dan orang awam. Anda juga boleh mendapatkan simpanan kemalangan peribadi, kerugian berbangkit, kereta, motosikal, perjalanan, rumah, marin, dan pelbagai jenis produk insurans yang lain. Berikut ialah maklumat lanjut tentang perkara yang boleh anda gunakan bila bekerjasama dengan syarikat insurans ini.


Insuran Auto Etiqa

Di sini anda boleh memilih antara pelbagai pakej menarik seperti Takaful Motor dan Insurans Motor. Beberapa faedah menggunakan Takaful Motor ialah termasuk polisi pulangan tunai apabila anda tidak membuat tuntutan dan rebat 10% diatas NCD anda apabila anda memperbaharui Insurans Etiqa secara online. Dengan Insurans Motora, anda mendapat bayaran balik tunai sehingga 30% dan pembayaran balik pada sebarang nilai dengan perjanjian sebelumnya.


Insurans Kemalangan Diri Etiqa

Produk kategori ini mempunyai lebih sepuluh polisi berbeza yang boleh anda manfaatkan untuk memastikan diri anda selamat, tidak kira jenis aktiviti yang anda lakukan setiap hari. Polisi insurans ini memberikan anda jenis pampasan yang berbeza daripada elaun tunai hospital kepada pembayaran balik untuk perbelanjaan perubatan, kematian akibat kemalangan, faedah hilang upaya dan sebagainya. Selain itu pelaburan simpanan kemalangan peribadi boleh diperluaskan kepada perlindungan 24/7 di seluruh dunia dan membantu memastikan anda lebih selamat.


Insurans Pendidikan Etiqa

Dibahagikan kepada Insurans Aspire dan Intelek Takaful, ini membantu anda memberikan pendidikan untuk tanggungan anda dengan perhatian yang sewajarnya. Yang pertama membolehkan anda menyimpan untuk pendidikan tinggi sebagai tambahan kepada faedah kematian dan hilang upaya kekal (TPD). Manakala yang polisi kedua memberikan anda pelan patuh syariah yang sangat berpatutan dan juga faedah TPD. Anda juga mendapat faedah matang dengan kedua-dua pakej ini.


Produk LPPSA

Kategori ini untuk penjawat awam, mengandungi empat pakej berbeza. Ini termasuk Insurans Jangka Pengurangan Gadai Janji (MRTA), Takaful Jangka Pengurangan Gadai Janji (MRTT), Insurans Kebakaran Jangka Panjang (LTFI), dan akhir sekali polisi Takaful Kebakaran Jangka Panjang (LTFT. Bergantung pada perkara yang anda perlukan, sesetengah pakej ini menawarkan pelbagai faedah seperti manfaat hilang upaya menyeluruh dan kekal (TPD), manfaat kematian, perlindungan tambahan pilihan untuk rumah anda, perlindungan kebakaran, kilat dan letupan.

Terdapat banyak lagi polisi lain yang boleh anda akses dengan selesa melalui Etqa Insurance. Apa yang perlu anda lakukan ialah mengambil sedikit masa untuk memutuskan perkara yang anda perlukan. Apabila anda telah membuat keputusan, anda boleh mencari polisi dengan cepat melalui Etiqa Insurance secara online!

Promosi Semasa Etiqa Insurance
Dapatkan Sebut Harga Sekarang
Insurance Providers lain dalam Fincrew
  • Smart Warranty Malaysia Logo
  • Kurnia Insurance
  • Etiqa Insurance
  • Zurich Takaful
  • Zurich Insurance
X   Close
EN BM 中文
Close
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Join Fincrew Mailing List