Kurnia Insurance Melalui Fincrew

Perbaharui Insurans Auto
Perbaharui
Kurnia Insurance Kurnia Insurance
with fincrew

Untuk semua pemandu Insurans Kurnia yang telah diinsuranskan, kini anda boleh meiliki lebih banyak pilihan apabila memperbaharui insurans kereta anda. Dapatkan sebut harga tambahan daripada 6 syarikat insurans lain, bandingkan dan perbaharui insurans kereta anda dengan penjimatan tambahan. Semuanya dalam masa 5 minit.

Dapatkan Sebut Harga
Kurnia Insurance Melalui Fincrew

Kurnia Insurance adalah salah satu nama tertua dalam paling dihormati dalam industri insurans di Malaysia. Pada mulanya dikenali sebagai Industrial & Commercial Insurance Bhd, Kurnia Insurance Malaysia telah beroperasi hampir setengah abad. Pakar dalam kewangan dan perlindungan dan mempunyai rangkaian serta saluran pengedaran yang luas yang memudahkan rakyat Malaysia di mana-mana sahaja untuk mengakses syarikat insurans awam. Penanggung insurans ini juga merupakan yang pertama menerima potensi internet sebagai sumber untuk menjaga pelanggan mereka dengan lebih baik. Hasilnya Kurnia Insurance Online menjadi salah satu perkhidmatan yang paling luas tersedia di internet. Ia juga mudah untuk menggunakan sebut harga Kurnia Insurance Online untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang pelbagai perkhidmatan yang ditawarkan. Kini secara rasminya dikenali sebagai AmGeneral Insurance Berhad, Kurnia Insurance Malaysia membentuk perkongsian pada 2012 dengan AmG insurance Berhad untuk menjadi gergasi insurans yang hebat. Kini salah satu syarikat insurans kereta utama di negara ini, sekurang-kurangnya satu daripada enam kereta kini diinsuranskan oleh Kurnia Insurance dan rakan kongsinya. Hari ini, mereka menikmati kepercayaan dan naungan lebih daripada 4 juta pemilik kereta di Malaysia.


Produk Online Insurans Motor Kurnia

Apabila anda memerlukan pembaharuan insurans Kurnia, atau anda ingin membeli pakej baru sepenuhnya, terdapat banyak perkara yang ditawarkan oleh syarikat insurans ini dari segi perlindungan, sekiranya anda terlibat dalam kemalangan. Antara produk yang boleh anda dapatkan dengan Insurans Motor Kurnia termasuk:


Kurnia Auto365 Comprehensive Plus

Direka khas untuk pemilik kenderaan yang ingin mendapatkan insurans kereta untuk kereta persendirian mereka tanpa perlu mengeluarkan wang yang banyak, Auto360 Comprehensive Plus memberikan anda perkhidmatan terbaik yang dilengkapi dengan pelbagai faedah dan perkhidmatan nilai tambah. Beberapa faedah menggunakan perkhidmatan ini termasuk, tetapi tidak terhad perlindungan penjagaan kritikal, kecurian, ragut melalui tingkap, bantuan tunda, dan jaminan untuk pembaikan seni merupakan antara kelebihannya.


Kurnia Auto365 Comprehensive Premier

Perkhidmatan lain yang boleh anda manfaatkan untuk melindungi kereta persendirian anda ialah pakej polisi insurans Auto365 Comprehensive Premier Kurnia Motor. Dengan ini, kereta anda mempunyai perlindungan premium dan banyak ciri risiko tinggi yang boleh anda harapkan untuk menampung pelbagai perbelanjaan. Seperti kebanyakkan perlindungan insurans kereta Kurnia, ia datang dengan kelebihan tertentu seperti bantuan tunda percuma 24 jam dalam radius 365km, elaun ikhsan untuk kehilangan kenderaan dan pampasan atas percubaan kecurian.


Apa Yang Menjadikan Kurnia Insurance Hebat

Di barisan hadapan dalam inovasi dan pembangunan insurans kereta di Malaysia, syarikat insurans ini telah berjaya membangunkan beberapa alat yang boleh anda gunakan dengan mudah, tanpa mengira polisi anda. Dengan insurans Kurnia, anda juga akan mendapat pelbagai alatan digital yang boleh anda gunakan untuk mempercepatkan proses insurans anda. Ia membantu anda mendapatkan polisi yang anda mahu membantu anda dengan fasa pembayaran juga. Anda juga mendapat bantuan auto 24 jam untuk menjadikan kenderaan anda digunakan dengan mudah. Anda perlu menghubungi pasukan sokongan dan membantu anda menyelesaikan masalah auto anda dengan mudah.

Promosi Semasa Kurnia Insurance
Dapatkan Sebut Harga Sekarang
Insurance Providers lain dalam Fincrew
  • Smart Warranty Malaysia Logo
  • Kurnia Insurance
  • Etiqa Insurance
  • Zurich Takaful
  • Zurich Insurance
X   Close
EN BM 中文
Close
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Join Fincrew Mailing List