Insurans Liberty Melalui Fincrew

Perbaharui Insurans Auto
Perbaharui
Liberty Insurance Liberty Insurance
with fincrew

Untuk semua pemandu Insurans Liberty yang telah diinsuranskan, kini anda boleh meiliki lebih banyak pilihan apabila memperbaharui insurans kereta anda. Dapatkan sebut harga tambahan daripada 6 syarikat insurans lain, bandingkan dan perbaharui insurans kereta anda dengan penjimatan tambahan. Semuanya dalam masa 5 minit.

Dapatkan Sebut Harga
Liberty Insurance Melalui Fincrew

Sebuah syarikat insurans bagi masa hadapan, Liberty Insurance Malaysia adalah mengenai mereka bentuk dan melaksanakan polisi perlindungan yang menekankan masalah rakyat Malaysia di mana-mana sahaja. Ia mempunyai rangkaian perkhidmatan yang luas daripada insurans kereta kepada pampasan pekerja, perjalanan, kesihatan diri dan umum. Liberty Insurance online memberitahu anda bahawa sentiasa ada orang yang boleh anda hubungi. Polisi yang ditawarkan Liberty Insurance memberi anda tahap keselamatan hari ini supaya anda mampu dan bersedia untuk menghadapi hari esok. Selain daripada kemunculan Liberty Insurans online yang dipercayai, anda juga boleh mendapatkan khidmat mereka melalui rangkaian pengedaran yang sah meliputi enam pejabat wilayah, 25 cawangan tempatan dan lebih daripada 600 cawangan pos di negara ini hari ini.

Ulasan Liberty Insurans hanya berfungsi untuk meningkatkan tahap kepercayaan orang ramai terhadap syarikat insurans ini. Perkhidmatan yang mereka sediakan sentiasa setanding dengan janji yang mereka buat apabila anda mengeluarkan polisi anda. Disebabkan itu pelanggan baru dan sedia ada syarikat insurans ini hanya mempunyai perkara yang baik untuk diperkatakan. Beberapa kejayaan yang menghiasi dinding mereka termasuklah Anugerah Insurans Motor Malaysia pada 2015 dan Anugerah Pasaran Digital pada tahun 2018. Baru-baru ini pada Anugerah Insurans Asia 2021, Liberty Insurance telah diiktiraf dengan Anugerah Inisiatif Tuntutan Terbaik. Terdapat keraguan bahawa mereka akan memenangi lebih banyak pujian dari masa ke semasa. Berikut adalah beberapa polisi yang ditawarkan Liberty Insurance Malaysia yang telah memberikan mereka reputasi yang hebat pada hari ini.


Insurans Motor Liberty

Rata-rata rakyat Malaysia menghabiskan banyak masa di atas jalan raya. Oleh itu, anda mesti mempunyai penanggung insurans kereta yang boleh anda harapkan jika anda menghadapi perkara yang tidak dijangka semasa dalam perjalanan. Untuk memastikan anda mempunyai perlindungan kewangan, anda perlu memastikan diri anda selamat. Liberty Insurans menawarkan empat kategori insurans yang berbeza yang boleh anda ambil. Ini termasuk Pakej Insurans Kereta Persendirian, Pakej Insurans Motorsikal, Pakej Insurans Komersial, dan Pakej Perlindungan Pemandu dan Penumpang. Satu-satunya perkara yang perlu dilakukan ialah melihat tawaran dan pilih yang paling sesuai untuk anda. Bukan itu sahaja. Anda juga mempunyai pilihan untuk mengambil beberapa pakej perlindungan tambahan untuk memastikan anda mendapat perlindungan kewangan yang selanjutnya.


Insurans Rumah Liberty

Dengan Liberty Insurance anda berpeluang untuk melindungi salah satu perkara yang paling berharga kepada anda iaitu rumah anda. Dengan pelbagai polisi yang boleh manfaatkan di sini, anda boleh berasa selesa dengan hakikat bahawa apa sahaja yang berlaku pada rumah anda, semua aset berharga dan barangan peribadi anda berada dalam tangan yang baik dan bertanggungjawab. Di sini anda mempunyai dua pakej. Perlindungan Pemilik Rumah dan Perlindungan Isi Rumah. Dengan salah satu daripada polisi ini, yakinlah bahawa polisi tersebut mempunyai banyak faedah yang membantu memastikan rumah dan harta benda anda selamat. Liberty Insurance Malaysia memahami betapa bermaknanya rumah anda kepada anda. Disebabkan itu, perlindungan yang mereka tawarkan dalam insurans rumah mereka mengutamakan aset dan harta berharga anda.


Insurans Perniagaan Liberty

Jika kemunculan wabak mendedahkan apa-apa, dunia perniagaan tidaklah sempurna seperti yang difikirkan setiap orang. Lebih daripada sebelumnya, perniagaan anda memerlukan jaminan bahawa semuanya akan baik-baik sahaja. Jadi sebagai tambahan dalam membuat keputusan kewangan yang bijak, Liberty Insurance juga menawarkan kepada anda tiga belas kategori polisi insurans yang berbeza yang boleh anda manfaatkan untuk melindungi perniagaan anda daripada kerugian atau kerosakan mengejut. Melindungi perniagaan anda adalah amat penting, dan dengan sumber yang Liberty Insurance sediakan untuk anda, anda boleh melakukannya dan banyak lagi. Apa yang perlu anda lakukan adalah mengakses platform, melayari dan mencari polisi pilihan anda. Dari situ anda boleh meminta sebut harga Liberty Insurance dan meneruskan langkah seterusnya.


Insurans Kesihatan Liberty

Liberty Insurance Malaysia percaya bahawa anda boleh mencapai kemajuan yang anda inginkan dalam kehidupan, keluarga dan pekerjaan apabila anda berada dalam keadaan sihat. Untuk itu mereka menawarkan banyak pakej menarik yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan perlindungan kesihatan anda. Anda boleh mendapatkan sebut harga insurans percuma sama ada Liberty 100 Years Care atau pakej MediStar. Salah satu daripada pakej ini memastikan anda mendapat manfaat daripada beberapa faedah yang termasuk tetapi tidak terhad kepada kadar premium yang berpatutan, perlindungan komprehensif, diskaun keluarga, faedah pembedahan dan perubatan serta faedah tambahan yang lain. Pakej insurans kesihatan ini mengambil kesejahteraan anda sebagai keutamaan yang paling penting. Mempercayai Liberty Insurance untuk mengendalikan perlindungan kewangan anda untuk sebarang tujuan, meletakkan anda di kawasan yang betul apabila anda merancang risiko. Daripada insurans auto bersama Liberty kepada penjagaan perubatan yang memberi anda akses kepada pelbagai hospital, syarikat insurans ini memastikan anda selamat dari pelbagai segi.

Promosi Semasa Liberty Insurance
Dapatkan Sebut Harga Sekarang
Insurance Providers lain dalam Fincrew
  • Smart Warranty Malaysia Logo
  • Kurnia Insurance
  • Etiqa Insurance
  • Zurich Takaful
  • Zurich Insurance
X   Close
EN BM 中文
Close
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Join Fincrew Mailing List