Zurich Insurance Melalui Fincrew

Perbaharui Insurans Auto
Perbaharui
Zurich General Insurance Malaysia Zurich General Insurance Malaysia
with fincrew

Untuk semua pemandu Insurans Zurich yang telah diinsuranskan, kini anda boleh meiliki lebih banyak pilihan apabila memperbaharui insurans kereta anda. Dapatkan sebut harga tambahan daripada 6 syarikat insurans lain, bandingkan dan perbaharui insurans kereta anda dengan penjimatan tambahan. Semuanya dalam masa 5 minit.

Dapatkan Sebut Harga
Zurich Insurance Melalui Fincrew

Dahulunya dikenali sebagai Malaysian Assurance Allianz Berhad, Zurich Insurance Malaysia adalah salah satu penyedia insurans terbaik di negara ini hari ini. Zurich Insurance Malaysia ialah salah satu daripada banyak anak syarikat Zurich Insurance Limited, pemain yang dihormati dalam dunia insurans global. Di Malaysia, kebanyakkan syarikat insurans ini beroperasi menerusi dua sumber, Insurans Hayat Zurich dan Insurans Am Zurich. Anda bukan sahaja mendapatkan insurans Zurich secara online dengan ciri pembayaran online yang lancar, tetapi anda juga dibenarkan untuk berurusan dengan lebih satu daripada ribuan ejen yang berada di 39 cawangan fizikal mereka di Malaysia. Lebih-lebih lagi, ulasan Zurich kekal cemerlang di mana-mana sahaja yang boleh anda lihat. Daripada semua petunjuk, syarikat insurans ini berhasrat untuk mengekalkan piawaian yang tinggi yang telah mereka tetapkan untuk diri mereka. Sebahagian daripada anugerah yang telah mereka terima termasuklah Anugerah Kepimpinan Kecemerlangan Pertumbuhan Insurans Kesihatan Swasta Malaysia pada tahun 2017. Mereka juga telah bersama-sama diberikan Anugerah Perkongsian Cemerlang dengan BAE System pada tahun 2020. Zurich Insurance Malaysia sememangnya mempunyai kelas yang berbeza daripada syarikat insurans lain di negara ini pada hari ini. Beberapa ciri yang boleh anda dapatkan dengan mereka termasuk:


Produk Perlindungan Zurich

Dengan pakej ini, anda boleh melindungi diri anda dan keluarga anda seluas mana yang anda mahu, sama ada anda berada di rumah atau tidak. Mudah diakses melalui portal online Zurich Insurance, apabila anda klik mesej di bahagian atas, anda boleh membuat pembayaran secara online untuk segala-galanya daripada insurans kesihatan kepada insurans hayat dan perjalanan untuk anda dan juga keluarga. Anda mempunyai pelbagai pilihan insurans kereta dan juga hartanah>a di sini.


Produk Simpanan Zurich

Di sini, anda mempunyai dua pakej, polisi perlindungan For My Future dan polisi perlindungan My Family. Setiap produk ini mempunyai polisi yang berbeza yang boleh anda pilih, mengikut tahap perlindungan yang anda inginkan bagi setiap sen yang ingin anda simpan. Pakej ini memberi anda lapisan perlindungan tambahan apabila anda secara aktif menyimpan wang untuk diri anda dan keluarga anda.


Produk Perniagaan Zurich

Direka khusus untuk membantu meringankan beban pemilik perniagaan di seluruh negara, setiap produk kategori ini adalah untuk memenuhi masalah penting yang perlu ditangani oleh majikan pada satu ketika nanti. Ia mempunyai lima kategori yang luas. Ianya adalah: For My Employees, For My Assets, For My SME Business, For My Liabilities dan For My Profit. Untuk mengakses mana-mana ciri ini, atau ciri-ciri lain melalui platform online Zurich Insurance, anda mungkin perlu berhadapan dengan ikon pop-up blocker' terlebih dahulu. Ini adalah bertujuan untuk memastikan bahawa hanya 'pop-up' yang tidak berkaitan akan disekat secara automatik. Anda boleh mengikuti langkah-langkah ini dan klik pada 'pop-up' apabila ia muncul.


Pakej Produk Lain

Terdapat beberapa sumber yang boleh anda manfaatkan melalui Insurans Am Zurich. Ini termasuk pakej untuk melindungi pelaburan anda dan dana asing. Terdapat juga banyak produk Takaful yang boleh anda manfaatkan. Apa yang perlu anda lakukan ialah menetukan keperluan anda dan mengakses platform.

Promosi Semasa Zurich General Insurance Malaysia
Dapatkan Sebut Harga Sekarang
Insurance Providers lain dalam Fincrew
  • Smart Warranty Malaysia Logo
  • Kurnia Insurance
  • Etiqa Insurance
  • Zurich Takaful
  • Zurich Insurance
X   Close
EN BM 中文
Close
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Join Fincrew Mailing List