Bagaimana rasanya bekerja di FINCREW

Perbaharui Insurans Auto
Bagaimana rasanya
bekerja di FINCREW bekerja di FINCREW
Memulakan kerjaya dengan syarikat insurans terkemuka adalah menarik. Selain itu insurans mendapat permintaan yang tinggi di negara ini, dan ia merupakan kerjaya yang bagus untuk diceburi. Namun, sebelum anda mula memohon untuk jawatan kerja insurans atau menjadi ejen insurans, ada perkara penting yang perlu diberi perhatian. Secara amnya, pasaran insurans di Malaysia adalah besar. Bank Negara Malaysia mengemudi pentadbiran pasaran insurans Malaysia. BNM merupakan bahagian Kementerian Kewangan Malaysia. Fungsi ini mengikut dektri Akta Perkhidmatan Kewangan, yang telah dikuatkuasakan pada 30 Jun 2013. Ia merupakan Akta yang mengawal selia sebarang bentuk insurans perniagaan yang hidup dan tidak hidup. Sebelum anda menjadi pakar insurans bertauliah, anda mesti memenuhi syarat tertentu. Ini termasuk lulus peperiksaan pensijilan, melakukan program amali, dan mengkaji pakar yang mempunyai reputasi baik dalam industri.

Bagaimana Kami Berterima Kasih atasKehadiran Anda

 • Penjagaan Kesihatan

  Jadilah sihat dan bahagia. Fincrew mempunyai faedah perubatan, penglihatan dan pergigian yang komprehensif 100% yang dibayar oleh majikan.

 • Barista Pejabat

  Apa agaknya-kopi, espresso, smoothie? Semuanya percuma

 • Polisi Cuti Ibu Bapa

  Ibu bapa kepada anak yang baru lahir atau anak angkat menerima 20 minggu cuti bergaji (16 minggu jika mereka merupakan penjaga kedua) serta $5,000 "baby cash".

Semua Jalur Selamat Datang,
Lihat pembukaan terkini kami di bawah.

 • Sales Support Specialist
 • Customer Experience Agent
 • Senior Business Development Executive
X   Close
EN BM 中文
Close
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Join Fincrew Mailing List