Loading...

Perbaharui Insurans Auto
Perbaharui
Syarikat Takaful Syarikat Takaful
with fincrew

Untuk semua pemandu Insurans Takaful Malaysia yang telah diinsuranskan, kini anda boleh meiliki lebih banyak pilihan apabila memperbaharui insurans kereta anda. Dapatkan sebut harga tambahan daripada 6 syarikat insurans lain, bandingkan dan perbaharui insurans kereta anda dengan penjimatan tambahan. Semuanya dalam masa 5 minit.

Dapatkan Sebut Harga
Syarikat Takaful Melalui Fincrew

Syarikat Takaful Malaysia Berhad sekarang telah menerajui bidang insurans dan Takaful selama beberapa tahun. Bagi tahun 2016/2017 mereka menduduki tempat teratas dalam kategori Takaful Malaysia. Mereka juga mengulangi kejayaan ini pada tahun berikutnya. Ia menurunkan tahap perlindungan rumah kepada perlindungan komersial yang mereka sediakan. Rangkaian perlindungan yang luas yang mereka tawarjan kepada individu atau perniagaan memberi jaminan kepada mereka (yang diinsuranskan) bahawa mereka berada dalam tangan yang baik dan berkebolehan sepanjang masa. Semua dan pelbagai lagi produk dan perkhidmatan menarik disediakan oleh syarikat insurans yang terletak di Kuala Lumpur ini. Beberapa produk Syarikat Takaful yang perlu anda ketahui termasuklah:


Insurans Motor Syarikat Takaful

Ia boleh dikatakan sebagai produk teratas yang dimiliki oleh Syarikat Takaful Malaysia Berhad. Lebih sesuai dikenali sebagai Takaful myMotor, polisi ini boleh melindungi anda daripada kemungkinan seperti kerosakan, kerugian, dan sebarang liabiliti undang-undang pihak ketiga yang mungkin timbul. Perlindungan Takaful motor perubatan hadir dalam dua bentuk. Ini adalah:


Perlindungan Komprehensif

Di sini, kenderaan anda yang telah diinsuranskan untuk segala-galanya daripada kecurian hingga kebakaran yang tidak disengajakan, kilat dan kemalangan lain. Ia juga disertakan dengan perlindungan kemalangan peribadi percuma, yang boleh anda manfaatkan untuk harga tertentu. Pakej ini juga diluaskan kepada penumpang anda juga.


Perlindungan Pihak Ketiga, Kebakaran Dan Kecurian

Polisi ini hanya melindungi pembaikan bagi kerosakan yang diakibatkan oleh kenderaan anda kepada kenderaan pihak ketiga dan harta benda. Ia meliputi pembaikan kereta anda yang rosak jika disebabkan oleh kecurian, kebakaran, kilat, pecah rumah atau letupan sahaja.


Perlindungan Kebakaran dan Harta

Tawaran laian daripada Syarikat Insurans Takaful ialah rangkaian perlindungan untuk aset berharga anda. Dibahagikan kepada Takaful mySME dan Takaful myFire, pakej ini merangkumi perlindungan rumah sehingga hartanah komersial. Ia melindungi anda daripada perbelanjaan kewangan jika harta yang diinsuranskan mengalami kesan atau kerosakan berniat jahat atau oleh banjir, rusuhan dan mogok.


Perlindungan Liabiliti

Di sini anda boleh mendapatkan pelbagai pelan perlindungan yang sesuai dengan sifat unik keperluan insurans pekerja anda. Dengan ini anda mendapat perlindungan komersial terbaik di mana pekerja boleh mendapat manfaat daripadanya dengan cepat. Tersedia sebagai Liabiliti Majikan, Liabiliti Awam dan Pampasan Pekerja, anda boleh memanjangkan diri anda dan pekerja anda setiap keselesaan perlindungan kewangan terbaik dalam insurans.


Pelbagai dan Perlindungan Kemalangan Peribadi

Selain Takaful Motor dan perlindungan rumah pelbagai jenis yang boleh anda dapatkan dengan syarikat insurans ini, anda juga boleh membawa perlindungan kewangan anda ke tahap yang lain. Walaupun banyak produk dan perkhidmatan perlindungan Takaful Komersial dan Perlindungan Rumah akan banyak membantu anda, ia mungkin tidak meliputi segala situasi. Menpertimbangkan perkara ini, ia melengkapkan produk Syarikat Takaful dan mana-mana (atau semua) pakej berikut. Ini adalah:

 • Perlindungan Semua Risiko
 • Perlindungan Kecurian
 • Perlindungan Jaminan Kesetiaan
 • Perlindungan Kemalangan Diri Berkelompok
 • Perlindungan Wang
 • Perlindungan Plat Kaca


Mereka mereka bentuk pakej unik ini untuk memberikan anda penimbal yang boleh anda harapkan untuk mengeluarkan anda daripada senario yang berbeza dan tidak dijangka dengan hanya kos yang minimum. Lihat di sini untuk meneroka semua yang ditawarkan oleh Syarikat Takaful kepada anda.

Promosi Semasa Syarikat Takaful
Free Gift Campaign
Dapatkan Sebut Harga Sekarang
Insurance Providers lain dalam Fincrew
 • Smart Warranty Malaysia Logo
 • AXA Insurance
 • Kurnia Insurance
 • RHB Insurance
 • Etiqa Insurance
 • Zurich Insurance
X   Close