AXA Insurance Melalui Fincrew

Perbaharui Insurans Auto
Perbaharui
AXA Insurance AXA Insurance
with fincrew

Untuk semua pemandu Insurans AXA yang telah diinsuranskan, kini anda boleh meiliki lebih banyak pilihan apabila memperbaharui insurans kereta anda. Dapatkan sebut harga tambahan daripada 6 syarikat insurans lain, bandingkan dan perbaharui insurans kereta anda dengan penjimatan tambahan. Semuanya dalam masa 5 minit.

Dapatkan Sebut Harga
AXA Insurance Melalui Fincrew

AXA ialah syarikat insurans global utama dengan penampilan yang berkuasa di Malaysia. Dengan tumpuan yang luas pada perlindungan, XA Affin Insurance pakar dalam menyediakan perlindungan yang meringankan beban kewangan. AXA Affin Insurance Malaysia wajar dianggap sebagai salah satu badan insurans awam yang paling berkembang pesat dalam negara hari ini. Ditubuhkan pada tahun 1975, ia telah menetapkan standard yang tinggi untuk dirinya dan telah berjaya merentasi masa setiap kali. Sepanjjang hampir lima dekad kewuudan mereka, mereka telah memenuhi keperluan insurans lebih daripada 2 juta pelanggan. Dengan rangkaian luas mereka yang terdiri daripada platform online AXA Insurance kepada ribuan ejen yang tersebar diseluruh lokasi strategik di negara ini, memastikan anda mendapat perkhidmatan ini di mana-mana sahaja anda berada dan pada bila-bila masa. Perkhidmatan di bawah insurans yang AXA Affin tawarkan ini telah mendapat banyak perhatian selama ini. Sebagai tambahan kepada ulasan insurans AXA yang baik daripada pengguna polisi online, badan insurans itu juga telah mendapat banyak anugerah untuk mengukuhkan lagi kedudukan mereka sebagai salah satu penanggung insurans paling inovatif di negara ini pada hari ini. Beberapa pencapaian penting termasuk anugerah 'New Insurance Product of The Year'-Malaysia dan anugerah Penanggung Insurans Am Antarabangsa Terbaik-Malaysia pada tahun 2015 di Perbankian dan Kewangan Asiea (ABF). Sejak itu, ia kemudiannya telah menerima lima lagi anugerah. Beberapa produk penting yang bersinar dalam Kumpulan AXA di Malaysia termasuk:


Insurans Kereta AXA

Dengan AXA Affin General Insurance Berhad, anda berpeluang untuk menggunakan polisia> AXA SmartDrive Safe. Polisi ini menawarkan rangkaian luas perkhidmatan yang boleh anda pilih untuk memenuhi keperluan dan kehendak anda. AXA SmartDrive Safe bukan sahaja memastikan anda dilindungi dari segi kewangan, dengannya, anda juga mempunyai semua sumber yang anda perlukan untuk menjadi lebih proaktif apabila mengelakkan kemalangan semasa anda bergerak setiap hari. Ia juga mudah diperoleh kerana ia boleh didapati di platform online AXA Insurance.


Insurans Hayat Bertempoh AXA

AXA Affin Life Insurance juga membolehkan anda menjamin kehidupan anda dan keluarga anda sebagai pencari nafkah atau penjaga. Setiap polisi di sini adalah untuk membantu anda memanfaatkan setiap ringgit sepenuhnya. e-Life Protector+ layak diberi perhatian khusus kerana pelan ini memberikan anda tahap serta fleksibiliti yang lebih tinggi. Setara dengan perkhidmatan yang anda pilih, anda juga mempunyai perkhidmatan tertentu dan insentif cukai GST di sini.


Insurans Perjalanan AXA

Disenangi oleh ramai pelanggan, perlindungan Perjalanan AXA membantu anda meninggalkan peluang sekecil mungkin. Ia membantu anda bersedia sepenuhnya daripada kerumitan perjalanan dan melindungi anda daripada pelbagai kesulitan seperti kelewatan perjalanan, kerosakan atau kelewatan bagasi dan pembatalan perjalanan. Anda juga dilindungi sepenuhnya semasa perjalanan anda pergi kerana anda mendapat perkhidmatan seperti perlindungan perbelanjaan perubatan kecemasan, pengangkutan perubatan kecemasan dan perlindungan ekspres kereta sewa. Produk lain yang boleh anda manfaatkan dengan AXA Affin termasuk insurans keluarga dan insurans kesihatan.

Promosi Semasa AXA Insurance
Dapatkan Sebut Harga Sekarang
Insurance Providers lain dalam Fincrew
  • Smart Warranty Malaysia Logo
  • Kurnia Insurance
  • Etiqa Insurance
  • Zurich Takaful
  • Zurich Insurance
X   Close
EN BM 中文
Close
Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Join Fincrew Mailing List